Ilmapallon poukottelua

Kirby's Adventure on perinteinen Kirby seikkailu, missä maailmaa ei ole tehty narusta, muovailuvahasta tai pahvista, vaan ihan tavallisesta tietokonegrafiikasta. Kirby pystyy saamaan haltuun kukistettujen vastustajien voimat imemällä ne sisuksiinsa, jolloin tulee uusia liikkeitä.

Tämä ei nyt oikein innosta. Tämä tuntuu Lego peliltä, mistä on otettu kaikki ominaisuudet pois paitsi mätkintä. Jos haluaa lisähaastetta niin voi keräillä piilotettuja rattaita ja kun niitä on saatu tarpeeksi auki niin aukeaa haastekenttä. Piilotettujen esineiden etsintä ei vaan ole kovin tyydyttävää pelattavaa.

Pelasin tätä juonenkäänteeseen asti, johon meni kuusi tuntia, enkä tiedä onko intoa jatkaa enää pitemmälle. Kirbykin liikkuu kuin täi tervassa, joten sen ohjaaminen ei ole mukavaa.

Positiivisena puolena tässä ei ole mitään tyhmää juoniselostusta, missä hahmot puhuu pitkään tyhjänpäiväisyyksiä vaan mennään suoraan asiaan. Audiovisuaalinen antikin on parempi kuin keskiversio indiepelissä, joten tämä voi olla varteenotettava vaihtoehto jos pitää arpoa jonkun tämän ja jonkun huonosti markkinoidun pikseligrafiikka indiepelin väliltä.

Kirjaudu kommentoidaksesi