Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Isometristä piikkeihin seivästystä

2017 maaliskuun ilmaisena plussapelinä oli Lumo, joten pelasin sen läpi. Peli on isometrinen toimintaseikkailu, jossa täytyy ohjata hattupäinen lapsi ansoja täynnä olevan linnan läpi.

Grafiikka on ihan miellyttävän näköistä kun ei ole pikseligrafiikkaa, mutta linnan alussa on vähän liikaa laatikoita, monipuolisempi sisustus olisi kiva. Äänet ovat rumat. Tekee mieli kääntää äänenvoimakkuutta hiljaisemmalle.

Peli on melko vaikea, sain trophyn siitä että kuolin yhden pelikerran aikana 250 kertaa. Vaikeus ei johdu siitä että se vaatisi pelaajalta oveluutta tai hyvää strategiaa. Vaikeus tulee siitä että isometristä kolmiulotteista grafiikkaa on vaikea hahmottaa ja hahmo kuolee usein siihen että hyppää ohi maalin tai kävelee suoraan edessä oleviin piikkeihin.

Pelissä ei ole juuri puhetta paitsi päävalikossa taitaa tulla joku kommentti. Tekstit, joita on vähän, on suomenkielisiä. Tämä meni kahdessa illassa läpi, että tämä voi olla sopiva välipala jos ei jaksa koko ajan pelata jotain ylieeppistä peliä.

Kirjaudu kommentoidaksesi