Jokeri on ässä

Bruce pääsee tekemään tuttavuutta edellisellä kaudella tavatun John Doen kanssa, joka myös Jokerina tunnetaan ja on juuri vapautunut vankimielisairaalasta. John Doe on todellinen ilopilleri ja hauska hahmo. John Doen avulla Bruce soluttautuu Gothamia uhkaavaan rikollisjengiin. Rikolliset eivät juuri piittaa Brucen korvassa pilkottavasta korvanapista vaikka syytä olisi. Se tekee luottamuksen voittamisesta helpompaa.

Batmanin kakkoskaudella muutkin hahmot kuin Jokeri ovat kaikin puolin persoonallisempia ja hauskempia kuin ykköskaudella. Esim. kapakassa uhoava juoppo, joka puhuu ensin paskaa Brucesta ja kalpenee Brucen tullessa paikalle. Ärsyttävä Wayne yhtiöiden hallituksen pj. piipahtaa sarjassa, mutta häntä ei tarvi katsoa kauan, onneksi.

Olet olet saanut PS Plussan kautta Batmanin ykköskauden, pelaa se ensin ja sitten vasta kakkonen, mutta jos sinulla ei ole ykköskautta, voisi harkita jos hyppäisi suoraan kakkoseen. Kakkonen on parempi Jokerin ja muiden hilpeiden veikkojen takia. Ykkösjaksossa on keskusteluissa joitain kohtia, joissa viitataan ykköskauden tapahtumiin, mutta ne ei eivät ole oleellisia juonen kannalta ja niihin voi vastata että valitsee vaan jonkun.

Kirjaudu kommentoidaksesi