Kaksin karkuteillä

Saman sohvan moninpelit on yleensä Nintendon heiniä, mutta EA on tarjoillut myös pleikkaristeille saman sohvan pelejä. Garden Warfare ja Star Wars Battlefront peleissä ollaan nähty jaetun ruudun moodeja, mutta ne moodit ovat olleet sivuosassa. A Way Out pelissä kaksinpeli on pää- ja ainoa moodi.

Peli alkaa kun Vincent ja Leo nimiset tyypit passitetaan vankilaan. Pelaajat saavat valita kummalla pelaavat. Vincent ja Leo eivät tunne toisiaan entuudestaan, mutta tutustuvat toisiinsa vankilassa ja alkavat yhdessä suunnitella pakoa.

Tämä on varsinainen rytmipeli. Pelaajien pitää usein painaa nappia oikeassa tahdissa jotta pääsee eteenpäin. Välillä toisen pelaajan on hämättävä jotain sivullista, jotta toinen voi toimia sillä aikaa. Tälläisissä peleissä saattaa tulla ongelmaksi, jos toinen pelaaja onkin ihan käsi niin ei pääse sen takia eteenpäin, mutta tässä vaikeustaso on matala. Lopussa peli menee fps ammuskeluksi, mutta kuoltiin vaan kerran ja checkpointteja on tiiviisti.

Annan tälle viisi tähteä jo pelkän aihepiiriin takia. Tämä on saman sohvan cooppipeli, jossa on ihan hyvä toteutus ja tässä on joku muu juoni kuin maailman pelastaminen. Noita maailman pelastus juonia on nähty jo vähän liikaa.

Kirjaudu kommentoidaksesi