Kansansaduista kaikki irti

Witcher pelin Blood and Wine laajennos lähtee käyntiin, kun Geralt poimii Velenin maaseudulta ilmoituksen, missä pyydetään Geraltia matkustamaan Toussaintin herttuakuntaan jahtaamaan kaameaa hirviötä.

Tousssaint on vehreää seutua, missä on uuden ympäristön lisäksi uudet hirviöt. Tappiin päivitetyt noituri varusteet eivät tee Geraltista voittamatonta, vaan uudet hirviöt vaativat että niitä vastaan taistellaan apinan raivolla. Uusien noiturivarusteiden lisäksi pelissä on sivutehtävä, jonka jälkeen pystyy hankkimaan itselle uusia mutanttikykyjä. Mutanttikykyihin vaaditaan kyky pisteitä ja isoja mutageeneja.

Pelin alun ”tapa hirviö” juonentyngästä kehkeytyy varsinainen juonisoppa. Vaikka Blood and Wineä markkinoidaan dlc:nä, se on niin laaja että käy kokonaisesta pelistä. Pääjuonen lisäksi pelissä on lukuisia sivutehtäviä, joiden pelaamiseen voi kulua vaikka kuinka kauan jos ne aikoo pelata kaikki läpi. Minulla meni yhteensä pääpeliin + Hearts of Stone ja Blood and Wine läpipelaamiseen 104 tuntia.

Witcherin laajennokset ovat yhtä laadukkaita kuin emopelikin. Tehty antaumuksella. Voin suositella dlc:tä jos tykkää emopelistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi