Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kattia kanssa

Stray on 3D tasoloikka puzzlepeli, jossa ohjataan kulkukissaa, joka eksyy perheestään kyberpunkkimaiseen robottien asuttamaan kaupunkiin.

Kissa ei osaa puhua robottien kieltä, mutta ei hätää, sillä se törmää heti pelin alussa B-12 minidrooniin, joka kääntää robottien puheet kissaksi. Droonilisävarustetta lukuunottamatta pelin kulkukissa on kissa. Se osaa naukua kun painaa ympyrää, raapii mattoja ja sohvia, juo lätäköstä ja käpertyy nukkumaan tilaisuuden tullen. Kissa-animaatiot ovat tosi hyvin tehtyjä, kuten pelin grafiikat muutenkin.

Pelin trailereissa on näytetty kissoja syöviä zurkki rottia, joita täytyy paeta ja piileksiä. Zurkit esiintyvät pelissä säästeliäästi, eli peli ei ole pelkkää zurkkitappelua. Pelissä täytyy ratkoa erinäköisiä puzzleja, kuten miten päästä pesulaan kun omistaja ei avaa ovea vaikka kuinka raapii ovea. Joihinkin paikkoihin pääsee kun raapii ovea. Tasohyppely on taas aika pystysuuntaista. Kissa osaa hypätä pitkän matkan kokoonsa nähden. Pelissä ei voi hyppiä vapaasti vaan peli näyttää aina milloin voi hypätä tasolle.

Peli on juuri sopivan pituinen, ettei se ala tympimään. Toivottavasti muut pelikehittäjät ottavat mallia Straystä ja tekevät lisää eläinaiheisia pelejä.

Kirjaudu kommentoidaksesi