Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kettu näyttää tien

Rime on pulmapeli, missä tutkitaan autiota saarta pulmia ratkoen. Pelin alussa poika huuhtoutuu rannalle. Mitään puhuttua selostusta tai tekstiä ei tule, joten ei muuta kun tutkimaan saarta.

Saari ei ole aivan autio. Saarella näyttää liikkuvan punaiseen kaapuun kietoutunut mies, johon ei pääse koskaan käsiksi. Välillä mies näyttäytyy käytävän päässä, mutta katoaa viimeistään siinä vaiheessa kun pääsee kurkistamaan kulman taakse. Lisäksi päähenkilö ystävystyy kesyn ketun kanssa, joka näyttää aina minne pitää mennä.

Sen lisäksi, että kettu näyttää tien, peli tuntuu välillä neuvovan turhan hanakasti milloin pitää sukeltaa ympyrää painamalla. Pulmia ei ole selitetty puhki, ne pitää keksiä itse. Pulmat eivät ole kovin hankalia ja kauniissa maisemissa niitä on mukava selvittää.

Peli ei ole puhdasta ongelmanratkontaa. Välillä dinosaurusten ajalta oleva liskolintu kiusaa pelaajaa. Lintua vastaan ei voi taistella suoraan, vaan joutuu käyttämään apuna saarella olevia maagisia rakennuksia. Kuolema ei ole ongelma. Peli jatkuu suoraan siitä mihin jäätiin eikä joudu pelaamaan alueita uudelleen läpi.

Peli on audiovisuaalisesti nätti. Ei ole mikään pikseligrafiikkapeli ja musiikit ovat mukavan eteeriset. Thatgamecompanyn fanien kannattaa tsekkaa tämä. Olen tykännyt Thatgamecompanyn peleistä ja tykkäsin myös tästä. Rimen on siis tehnyt espanjalainen Tequila Works.

Kirjaudu kommentoidaksesi