Kirotut

Peli on tarinapeli ja kävelysimulaattori, paino tarinalla, sillä tässä ei kävely ei mene haahuiluksi vaan on lineaarinen ja puzzleja tässä ei ole. Pelaajahahmo saapuu veneellä suvun vanhaan taloon, joka on varsinainen sokkelo salakäytävineen ja pelaajan pitää käydä talon eri huoneissa muistelemassa menneitä, mihin talon entiset asukkaat ovat kuolleet.

Pelaajan suku on kirottu ja kaikki sukulaiset ovat kuolleet mielikuvituksellisesti eri tapaturmissa. Ehkä liiankin mielikuvituksellisesti, nuo kuolintavat eivät vaikuta kovin realistisilta ja hämärän peittoon jää mitä sukulaisille oikeasti tapahtui.

Pelissä on tekstitykset oletuksena päällä ja tässä on tekstitys hyvin toteutettu. Tekstin fontti on tarpeeksi suurikokoista, että sitä pystyy lukemaan ja se sulautuu jännästi maisemaan. Hd-aikakaudella riesana on ollut liian pieni teksti, jota saa lukea suurennuslasilla jotta siitä saa selvää.

Pelin tarina on hyvin tehty ja se on mielikuvituksellinen. En osaa kaivata parempaa. Hyvän tarinan lisäksi peli on bugiton, enkä huomaa siinä mitään teknistä vikaa. Viisi tähteä.

Kirjaudu kommentoidaksesi