Pikuniku nostokuva

Koipeliini kompuroi ympäriinsä

Pikuniku on 2D tasohyppely. Pelaajan ohjaama nimetön, koipeliini pallopää herää luolasta. Pelaajan herättänyt kummitus sanoo Zelda tyyliin että on vaarallista mennä ulos, ota tämä – ja tarjoaa moraalista tukeaan. Pelin vitsit eivät aina ole kovin hauskoja, mutta tuo kävi hymyilyttämään.

Pelissä on aina joku päätavoite, joka ratkeaa vähän kuin itsestään, koska peli on aika yksinkertainen ja sen pelialue on suppea, joka tulee koluttua nopeasti läpi. Lyhyen pelin puolenvälin jälkeen tulee ensimmäinen mahdollisuus kuolla. Kuoleman jälkeen palataan vähän taaksepäin ja uusi yritys. Tämä on aika helppo joten montaa yritystä ei tarvi.

Peliä on ollut tekemässä vain joku pari tyyppiä ja se näkyy. Kannattaisi varmaan palkata kenttäsuunnittelija ja joku, joka on hyvä kuvaamataidossa niin tulee parempaa jälkeä. Pelissä on lisäksi jotain outoa mikronykimistä, vaikka peli on niin yksinkertainen kuin voi olla.

Peliä on myyty eShopin alennusmyynneissä euron hintaan joten se oli 2020 maaliskuun toiseksi myydyin peli eShopissa. Pelkkä halpa hinta ei riitä hyviin myynteihin, joten tätä on varmaan kehuttu puskaradiossa. Onhan tämä ihan rento peli. Noitten hienompien pelien pelaaminen menee välillä ihme suorittamiseksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi