Kunnon graffittia eikä mitään töhryä

Concrete Genie on seikkailupeli, jonka alkuosassa on hiiviskelyelementtejä ja loppuosassa toimintaelementtejä.

Denska niminen pikkukaupunki on tyhjillään ja siellä pyörii vaan päähenkilö nimeltään Ash ja koulukiusaaja porukka. Pelissä pitää maalata taikapensselillä seiniä jolloin lamput syttyvät palamaan. Lamppujen syttyminen poistaa pimeän väriaineen, joka on jollain tavalla pahaa.

Kiusaaja jengi kiusaa Ashia kun tämä yrittää koristella kaupunkia. Ovat sotkeneet seinät omilla tägeillään, joissa lukee kaikkea että maalarifriikki sun muuta. Kiusaajat tulevat välillä eteen yllättäen välinäytöksissä tai sitten tulevat kaupungilla vastaan jossa ne voi eksyttää kiipeämällä katolle. Jos kiusaajat saavat kiinni niin he laittavat Ashin rosklkseen ja peli jatkuu siitä mihin jäi. Pelissä nalkkiin jääminen ei ole mikään ongelma, pelitilanne jatkuu suoraan siitä mihin jäätiin.

Seinien maalaaminen sujuu hauskasti kallistusohjauksella, joka toimii yllättävän hyvin. Pelaajan ei tarvitse osata piirtää jotta voi pelata tätä. Riittää että vetää suoran viivan ja peli täyttää loput. Peli on muutenkin aika helppo. Peli on koko ajan neuvomassa että paina nyt tätä nappia. Lopussa oleva toimintaosuus, mitä en spoilaa on sekin helppo, kiitos supertehokkaan väistönapin.

Peli on mukavan leppoisa välipala.

Kirjaudu kommentoidaksesi