Kuolleeksi hyvin eloisa

Peli on seikkailupeli, jossa ohjataan kummitusta. Pelin tarinassa saarella sijaitseva tulivuori uhkaa purkautua, koska Aggi kummitus ei jaksa enää pitää sitä rauhallisena ja Aggin tilalle pitää värvätä toinen kummitus pitämään tulivuori rauhallisena.

Kummituksia etsitään luotaamalla ihmisten muistoja ja etsimällä muistoihin liittyvä esine. Esineiden löytämisessä helpottaa kummituksen kyky kulkea esineiden läpi, jolloin esineen voi löytää vaikka kolikoilla käyvistä kiikareista, jos pitää etsiä kolikko. Lisäohjelmana voi yrittää löytää Grenkinsejä, jotka ovat onnea tuovia henkiä. Ne voi löytää jos tarkastelee oikeaa esinettä oikeasta kulmasta ja oikealta syvyydeltä. Pelaajalle annetaan vihjeet milloin polttaa.

Siinä pelimekaniikka pähkinänkuoressa. Pelin varsinainen kikka on tarinankerronnan puolella. Ihmisten muistoja on hauska luodata ja ihmisten puheet on hyvin ääninäytelty. Tuntuu että ääninäyttely on jopa parempaa kuin Hollywood megaleffoissa, joissa toimintasankareilla on välillä pahvilaatikon persoonallisuus.

Pelin nimi on hämäävä. Nimestään huolimatta peli viime aikojen elämänmyönteisin peli mitä olen pelannut. Toinen mikä tulee mieleen on Florence, myös Annapurnan peli. Pelin parissa viihtyy niin hyvin että etsin myös kaikki Grenkinsit. Peli ei ole mitenkään vaikea.

Kirjaudu kommentoidaksesi