Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kuvausreissu

Toem on ruotsalaisten tekemä puuhapeli, missä lähdetään kuvausretkelle, jossa ratkaistaan kuvaamisen ympärille tehtyjä puzzleja, kunnes päästään kuvaamaan määränpäässä oleva kohde.

Bussin saavuttua välietappiin, kioskissa oleva myyjä antaa leimauskortin, johon saa leimoja jos auttaa alueella olevia ihmisiä. Kun tarpeeksi leimoja on kasassa, pääsee seuraavalle alueelle. Joskus kuvattavat kohteet ovat hieman kryptisiä, esim. automaattisesti alkava tehtävä, jossa on vinkkinä hang in there. Jos katsoo pelialuetta tarkkaan, voi nähdä pyykkinarulla kahden tassun varassa roikkuvan kissan. Jos ottaa kissasta kuvan, saa hang in there tehtävästä lätkän. Suurin osa on kyllä aika helppoja, joista tietää heti että tuon kun kuvaan niin saan lätkän tuohon tiettyyn tehtävään.

Toem on täysin väkivallaton peli ja tarkistin juuri niin sen ikäraja on 3. Pelissä ei ole kiire mihinkään ja saa hillua rauhassa kuvaamassa paikkoja albumiin. Jos näkee jotain erikoista, siitä kannattaa ottaa kuva varmuuden vuoksi jos sille on käyttöä myöhemmin ja todennäköisesti onkin.

Jos on jotenkin stressaantunut olo, Toemin pelaaminen voi lievittää stressiä.

Kirjaudu kommentoidaksesi