Lännen tikkuisin

Peli on tikku-ukko grafiikoilla tehty roolipeli, jossa seikkaillaan villissä lännessä. Pelin alussa valitaan hahmoluokka kolmesta vaihtoehdosta. En muista mitä ne kaksi muuta oli mutta valitsin snake-oilerin, jolla pystyy ruoskimaan vastustajia käärmeellä, jolloin ne myrkyttyy. Hyvin epätavallisia hahmoluokkia joka tapauksessa ja valinta pitää tehdä mutulla, koska aiemmin pelatuista peleistä ei pysty päättelemään mitä nuo hahmoluokat tekevät.

Iso plussa siitä, että pelin ongelmiin on usein vähintään kaksi ratkaisua, eikä väkivaltaan tarvi aina turvautua. Peli myös palkitsee kokemuspisteillä ja saaliilla väkivallattomasta vaihtoehdosta, joten väkivaltaan ei ole syytä turvautua jotta saisi kehitettyä hahmoa.

Peli on humoristinen ja vastustajina toimivat esim. demoni lehmät. Saluunan sylkykuppi on varsinainen aarreaitta ja peli yrittää aina taivutella pelaajan olla tutkimatta sylkykuppia. Peli kyllä palkitsee sylkykupin tonkimisen varoituksista huolimatta tehokkailla varusteilla ja paremmalla kestävyydellä.

En tiedä kehitinkö hahmosta vahingossa liian tehokkaan, mutta pelin loppupuolella kaikki taistelut hoituvat siten, että käyttää omalla vuorolla valinnan että ampuu kolme laukausta. Kaikki vastustajat kuolevat tähän ensimmäisellä vuorolla. Loppupomo kuoli myös ensimmäisellä vuorolla, kun valitsin ensin bad medicinen, jolla tippuu moxie kyky, eli ampumataito ja kestävyys luoteja vastaan ja sitten se että ammutaan kolme laukausta putkeen niin loppupomo kuoli siihen. Saattoi olla myös onnekkaiden valintojen seurausta että hahmosta tuli ylitehokas, mutta peli ei tuntunut olevan tasapainossa.

Kirjaudu kommentoidaksesi