Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Larry vauhdissa ja kommelluksilta ei voi välttyä

Naistennaurattaja Larry Lafferin seikkailuista on tehty jo vaikka kuinka monta peliä, mutta tämä rebuuttaa sarjan ensimmäisen osan jälkeiseen aikaan.

Larry on ollut syväjäässä viemärissä 1980-luvulta asti ja herää tähän päivään. Tuo on komedioissa kestonaurun aihe, kun muinaisuudesta revitään tyyppi tähän päivään joka ihmettelee nykyajan keksintöjä. Ykkösosasta tutussa Lefty’s baarissa nainen selaa Instacrappia puhelimellaan. (Nykymaailmasta tutuista nimistä on tehty nimiväännös) Larry ihmettelee naisen käyttäytymistä että hän on kovasti kiinnostunut kädessään olevasta hehkuvasta jutusta.

Pian Larry saa oman älyluurin ja pääsee kärryille nykyajan hienouksista. Prunessa (Apple) työskentelevä naisesimies sanoo että Larryn on saatava 90 pistettä Timber sovelluksessa, jotta pääsee treffeille hänen kanssaan. Tästä muodostuu pelin pääjuonen runko. Jotta Larry saa Timber pisteitä, hänen on deittailtava mahdollisimman paljon jotta saa 90 timber pistettä kasaan. Larryä auttavat Prunen työntekijät laittavat hänen Timber profiiliinsa että hän on biseksuaali, koska naiset tykkäävät siitä. Tämä johtaa noloihin kommelluksiin.

Larryn vitsit ovat aika härskejä ja jos ei tykkää härskistä teekkarihuumorista niin kannattaa silloin jättää väliin. Minulla sen sijaan oli tosi hauskaa tämän kanssa.

Nykyaikaisissa seikkailupeleissä on sellainen hyvä ominaisuus että peli näyttää nappia painamalla hotspotit, mitä olisi kaivannut 1990-luvulla myös. Tuntuu että peli helpottuu loppua kohti, että alku on vaikeampi kuin loppu.

Kirjaudu kommentoidaksesi