Legenda taikachilistä

Peli on lineaarinen reaaliaikastrategia, jossa ei pääse liikuttamaan joukkoja vapaasti kentällä vaan, kun soturin on palkannut, se kulkee suoraan eteenpäin kunnes kuolee tai saa vastustajan temppelin tuhottua. Sen verran saa valita kulkusuuntaa, että peli antaa valita kulkeeko ylä- vai alakautta.

Peliä ohjataan tökkimällä Gamepadin ruudussa olevia ikoneita, missä saa kehitettyä uusia sotatekniikoita tai loitsuja, tai palkata sotureita tai heittää loitsuja vastustajan päälle. Peli julkaistiin alunperin Wiiwaressa ja siitä on jäänyt mahdollisuus käyttää wii-ohjainta ohjaustapana. Telkkaria ei tarvita lainkaan, jos käyttää kynä ohjausta ohjaustapana.

Pelin kulku menee useimmiten siten että alussa palkataan kaivostyöläiset hommiin tekemään lisää rahaa, sitten naputellaan vuoron perään eri yksiköiden luonti nappia kunnes saa lanattua vastustajan. Pelissä on vaihtelua tehtävissä. Välillä ei ole kaivoksia lainkaan ja pitää päästä pelin alussa annetuilla yksiköillä maaliin. Alussa olevissa tehtävissä ollaan rajoitettu eri yksikkötyyppejä.

Pelissä on kolme kymmenen tehtävän pituista kampanjaa viikingeillä, azteekeilla ja kiinalaisilla. Kaikilla heimoilla on omat jipponsa, mikä pitää pelin tuoreena. Jos pelaa yhden heimon läpi illassa, niin peli kestää noin kolme iltaa, tai viisi tuntia. Peli on oikein intensiivistä ikonien napsuttelua ja pelaamisen jälkeen voi olla pöllämystynyt olo.

Kirjaudu kommentoidaksesi