Legot heräävät

Lego Star Wars Complete Sagan ilmestymisestä on kulunut kauan ja on kaipuu uusille Tähtien sota peleille. Uuden Star Wars elokuvan ilmestyminen avaa mahdollisuuden uudelle pelille. Force Awakens on perinteinen Lego peli, jossa on monta hyvää uutta jippoa.

Force Awakenssissa on taistelumoodi, jossa Lego ukko menee barrikaadin taakse piiloon ja sieltä käsin ammutaan stormtrooppereita. Tuo ei kuulosta erikoiselta, mutta on hyvää vaihtelua lego pelien yhden napin tappeluun. Ampumisen lomassa täytyy välillä heitellä kranaatteja ja koukkuja.

Rakentelu on myös uudistettu. Rakentaessa lego rakennelmia saa nyt valita useasta vaihtoehdosta minkä rakentaa. Usein monirakennuspuzzle menee siten sitten Legoista täytyy rakentaa eri asioita tietyssä järjestyksessä ja purkaa rakennelma kun se on saanut yhden käyttötarkoituksen valmiiksi.

Force Awakenssissa on paljon hyviä ideoita, mutta tekninen toteutus ontuu. Melkein joka kenttä päätyy keskeytykseen kun peli kaatuu tai hahmo jää jumiin lumihankeen. Kerran jäin pahasti jumiin Starkiller Base sabotage kentässä kun Chewbacca ei suostu räjäyttämään seinää pommilla. Bugista pääsi ohi kun kytki super detonator punaisen legon pois päältä. Pelin julkaisusta on kulunut jo kauan eikä bugeja ilmeisesti aiota korjata.

Ilman bugeja peli saisi viisi tähteä, mutta nyt joutuu rankaisemaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi