Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

The Last Campfire

Leirinuotio on toivoa täynnä

The Last Campfire on väkivallaton seikkailupeli, jossa Ember niminen hahmo saapuu taikatemppeliin, jossa ovet avautuvat ja tasot liikkuvat kun laittaa palikat kohdilleen.

Peli on ääninäytelty, paitsi että ääninäyttelijöitä on vain yksi, joka lukee satukirjamaisesti kaikkien vuorosanat. Pelin leppoisa tunnelma, helppous ja satukirjamaisuus tekee tästä oivallisen lastenpelin. Tässä on jotkut englanninkielen sanat vaan vähän vaikeita. Piti katsoa Google kääntäjästä, että forlorn on toivoton. Näitä kivettyneitä toivottomia sitten pelastetaan pelissä koskettamalla niitä, jolloin avautuu helppo puzzle, jonka ratkaisemisen jälkeen toivoton on pelastettu kivisestä vankilasta ja voi palata leirinuotion pariin.

Pelissä on aika paljon tylsiä palikkapuzzleja, mutta ei se haittaa. Niiden ratkominen on aika leppoisaa puuhaa. Mitään taistelemista tai toimintaa tässä ei ole jos se jäi trailerista epäselväksi. Esineiden yhdistämispuzzleja löytyy myös, mutta jos on löytänyt tarvittavan esineen niin peli ehdottaa oikeaa esinettä automaattisesti, joten ei ole tarvetta kokeilla kaikkea kaikkeen kuten seikkailupeleissä välillä käy.

Tämä on oikein mukava kesäpeli.

Kirjaudu kommentoidaksesi