Lepakkomies on äijä

Kuultuani Telltalen ajasajosta, muistin että minulla Plus palvelusta saatu ilmainen Batman peli, joka täytyy heti pelata läpi jos se vaikka otetaan pois digikaupoista kaatuvan Telltalen mukana.

Pelin alku ei tehnyt tehnyt oikein vaikutusta. Alussa tulee sekava tappelukohtaus, jossa ei saa käytää bat-hyökkäyssuunnitelmaa, tai bat-etsiväkykyjä, jotka tulevat mukaan myöhemmin pelissä ja jotka ovat varsin mainoita ominaisuuksia. Tappelukohtauksen jälkeen mennään Brucen kartanolle ja siellä kun juttelee ihmisille niin tuntuu että pelin kaikki hahmot ovat jotain liskopankkiiri tyyppisiä. Yritä siinä nyt sitten eläytyä tarinaan.

Pelin edetessä tulee melkoisia juonenkäänteitä ja puukko löytyy säännöllisin väliajoin selästä. Aluksi pelkäsin, että Bruce ja Batman pääsee liian helpolla kun leffoissa ne on aina hätää kärsimässä, mutta tuleehan niitä vastoinkäymisiä ja sitten saa jännätä miten sankarille käy. Kun tarinaan tulee vauhtia niin peliin alkaa olla helpompi eläytyä ja pelissä tuntuu hauskalta kun saa valita puhekuplia. Quicktime eventit voi tuntua oudolta pelisuunnittelulta, mutta ne voi auttaa eläytymään peliin paremmin kun pitää kiireellä valita nappi.

Minulla oli lieviä grafiikkabugeja pelissä mutta en verota pisteitä siitä. Nettijuttujen perusteella tuntuu siltä että minun pelaamani versio on kunnolla päivitetty. Batman pelin hahmot ei ole ihan mun suosikkihahmoja Telltalen peleistä, joten verotan siitä yhden tähden.

Kirjaudu kommentoidaksesi