The Touryst nostokuva

Lomalle lompsis

Peli on toimintaseikkailu, missä saavutaan moottoriveneellä Touryst saarelle lomailemaan. Pelissä saa vapaasti tutkia ympäristöä ja osallistua aktiviteetteihin. Touryst saarella ei hirveästi aktiviteetteja ole, mutta pian saadaan haltuun uusien saarien turistioppaita, joita esittelemällä moottorivene kuskille päästään katsomaan uutta paikkaa missä on enemmän puuhasteltavaa.

Peli on tehty legopeli tyyliin kolmiulotteisista palikoista, ei vain tiettyjä esineitä, vaan koko pelialue. Äänet ovat kuin 8-bittisestä pelikoneesta, eli tällä haetaan retro tunnelmaa.

Peli ei ole pelkkää ranta-aktivitettia, sillä pelissä joutuu väkisinkin tutkimaan muinaisia raunioita jotta pääsee johonkin ja tällöin pääsee ratkomaan puzzleja ja ihmettelemään outoja robotteja, jotka vartioivat raunioita. Raunioiden vaikeustaso ei ole kovin paha, joten peli menee aika pitkälti lomailun merkeissä.

Peli on aika rento, ei kannata pelästyä trailerissa näkyviä temppelirobotti kohtauksia, peli on aika leppoisa. Temppeleissä voi kyllä kuolla, mutta siitä aloitetaan ruutu vain alusta ja pääsee yrittämään nopeasti uudelleen.

Kirjaudu kommentoidaksesi