Lomalle lompsis Lohikäärmerannalle

Spyro 2 on toinen osa Spyro Reignited Trilogiaa. Peli jatkaa siitä mihin ykkönen jäi. Spyro lähtee lomalle kärtsättyään Gnasty Gnorgin, mutta huomaa perille päästyään että joutuu taas kärtsäämään pahiksen, Ripto nimisen. Tällä kertaa lohikäärmeitä ei ole vangittu. Pitää kerätä talismaneja, kuulia ja aarteita jotta pääsee eteenpäin.

Peliin on lisätty kevyitä metroidvania elementtejä, sillä Spyro voi oppia uusia kykyjä, jotka opittuaan voi palata aiemmin käytyyn kenttään ja käyttää kykyjä ohitettujen kuulien hankkimiseen. Tässä ollaan nyt paremmin vuorovaikutuksessa pelimaailman asukkaiden kanssa. He antavat tehtäviä, joista saa palkinnoksi kuulia, joita tarvitaan pelissä. Spyro kakkonen tuntuu paljon monipuolisemmalta kuin ykkösosa, joka taisi olla harjoittelupeli.

Vaikeustasoltaan kakkonen on yhtä helppo kuin ykkönenkin. Musiikki jatkaa epämääräisen äänimaiseman tiellä. Grafiikka miellyttää silmää ja kentät ovat sopivan lyhyitä, jotta tähän ei tarvitse varata paljoa aikaa yhteen pelisessioon.

Spyro 2 on selvä parannus ykkösosasta.

Kirjaudu kommentoidaksesi