Borderlands 3

A-luokan kaksinpelattava toimintapeli

Borderlands on ammuskelupeli, joka sisältää moninpelattavan kampanjan tietokoneen ohjaamia vihuja vastaan sekä runsaasti maastoon ripoteltuja aseita sosialisoitavaksi.

Peli sisältää harvinaisen kahden pelaajan jaetun ruudun moodin, jossa pelasin tämän läpi. Peli on tosi mainiota viihdettä saman sohvan äärellä. Aiemmista osista poiketen tässä ollaan Pandora planeetalla vain vähän aikaa alussa, sitten siirrytään uusille planeetoille, joissa on uudet viholliset ja uudet maisemat.

Pelissä on toiminta pääosassa ja toiminnan ohessa selitetty juoni meni ohi. Jotain holvin avaimen osia tässä metsästettiin. Mustan huumorin ystävät ovat kotonaan tämän kanssa. Pelattin normal tasolla, mikä meni ihan sujuvasti. Siellä olisi ollut helpompikin vaikeus tarjolla. Kuolema ei kelaa tilannetta taaksepäin vaan molemmat pelaajat voivat palata rökittämään vastustajaa siitä mihin jäätiin. En tiedä miten tuo menee yksinpelissä.

Tuntuu, että vanha PS4 on hätää kärsimässä tämän kanssa. Peliin julkaistiin päivitys, jonka avulla peli ei hyydy kun molemmat pelaajat ovat valikossa. Nytkin näyttää siltä että Pleikkari meinaa hyytyä lopullisesti tätä pelatessa, mutta vielä on pysynyt hengissä.

Tämä peli tuli kaksinpeli tarpeeseen, varsinkin kun Battleborn pelin palvelimet suljettiin hiljattain lopullisesti, jolloin kaksinpelikampanja kyseisessä pelissä ei enää toimi.

Läpipeluun jälkeen alettiin pelaamaan heti Moxxi’s Heist DLC:tä. Lisää kiitos!

Kirjaudu kommentoidaksesi