Luontokuvaaja lumotulla saarella

Beasts of Maravilla Island on rento seikkailu- ja valokuvauspeli. Pelin päähenkilö Marina on saanut isoisältään päiväkirjan, jossa kerrotaan saaren ainutlaatuisesta luonnosta. Marina haluaa nähdä nuo ihmeet omin silmin ja ikuistaa ne kameralla.

Pelaaja ei kohtaa muita ihmisiä saarella ja saaren eläimet ovat melko lauhkeita. Viimeinen suureläin on vähän kiukkuinen, mutta mihinkään oikeasti vaarallisiin tilanteisiin ei jouduta. Pelissä liikutaan putkessa, joka paikoin hieman haarautuu ja liikkuessa on tarkoitus räiskiä kameralla niin paljon kun sielu sietää. Peli kertoo hud näytöllä onko joku kasvi tai eläin kuvattu aiemmin vai onko se uusi.

Pelialueen flooraan ja faunaan on käytetty mielikuvitusta eikä se vastaa oikean maailman eliöstöä. Ehkä tällä tavoin kuvaamisesta tulee eksoottisempaa. Pelin pelaaminen on rentoa puuhastelua eikä tule kertaakaan olo että tämä osuus pelistä on inhottava että voiko tämän ohittaa.

Jos viime syksyn uutuuskonsoleilla pelaaminen aiheuttaa nykimisyliherkkyyttä, niin voi vähentää neljä tähteä tuloksesta, jos pelaa Switchillä. Itse en piittaa, koska olen tottunut nykiviin peleihin ja pelin tapahtumat eivät ole sellaisia, että nykiminen aiheuttaa pelisuoritteen epäonnistumisen. Olen pelannut versiota, jossa oli paranneltu suorituskykyä, mutta peli nykii silti käsikonsolitilassa. Pian ilmestyy Xbox- ja Pleikkaversiot pelistä, ne eivät varmaan nyi.

Pelin pelaaminen on rentoa puuhastelua, eniten olisin kaivannut loppuyhteenvetoa jossa oltaisiin pisteytetty valokuvaussuoritukset. Lopussa ei anneta mitään palautetta otetuista valokuvista.

Kirjaudu kommentoidaksesi