Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Luovaa hulluutta

Mario Makerissa pääsee tekemään omia kenttiä Marioon ja jakamaan niitä streetpassin avulla. 3DS versiossa ei voi jakaa kenttiä internetissä tai ladata jaettuja kenttiä numerokoodin perusteella. En tehnyt yhtään omaa kenttää, vaan pelasin Super Mario Challengea, joka on lisätty 3DS versioon ja 100 Mario Challengea, jossa pelataan Wii U:lla tehtyjä kenttiä.

Super Mario Challenge kentät ovat mielikuvituksellisia ja hyvin tehtyjä ja paikoin myös haastavia, ainakin jos ei ole mikään kova Mario pelaaja. Super Mario Challenge riittää melkein yksinään syyksi ostaa Mario Maker.

Luulin esittelytekstin perusteella, että muiden tekemiä kenttiä on vain kourallinen tarjolla, mutta niitä onkin enemmän mitä jaksaa pelata. Pelaajien tekemät kentät ovat usein hyvin anarkistisia, mikä on virkistävää. 100 Mario Challengessa saa valita vaikeustason, mutta käytännössä tuli käytettyä vain normal vaikeustasoa. Easyllä ei tarvi tehdä mitään kentissä ja expertillä en päässyt yhtään kenttää läpi. Jos käyttäjän tekemä kenttä tuntuu jotenkin epämukavalta 100 Mario Challengessa niin sen voi skippaa painamalla select nappia pohjassa.

Tässä on oikein tuhti paketti Mario kenttiä ja peli on erittäin suositeltava.

Kirjaudu kommentoidaksesi