Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Super Mario Maker 2 nostokuva

Mario Leegoilla leikkimistä

Peli toteuttaa monen Mario fanin unelman että pääsee tekemään omia Mario kenttiä. Mario kenttiä pääsi jo tekemään Wii U:n ykkösosassa, mutta koska Wii U:n parasta ennen päiväys on mennyt umpeen, kenttien tekoa pääsee jatkamaan nyt Switchillä.

Tätä arvostelua kirjoittaessa Switch sanoo, että peliä on pelattu 20 tuntia tai enemmän. Tähän sisältyy KonsoliFIN ja Pelit-ybteisöjen tekemien kenttien kokeileminen. Moni kenttä meni läpi, mutta joidenkin vaikealta näyttävien kanssa tein niin että hyppäsin suoraan rotkoon niin saadaan merkittyä kenttä että ollaan ainakin kokeiltu. Yhteisöjen tekemät kentät on tosi siistejä ja joitain hankalampia joutuu yrittämään monta kertaa ennen kuin menee läpi.

Pelissä on tarinatila ja tarinatilassa tuli rakennettua prinsessan linna valmiiksi, jonka jälkeen tuli lopputeksti. Tarinatilassa on vielä puuhaa jäljellä lopputekstien jälkeenkin. Kaikki rakennuspalikat on heti alussa valmiina, eli tarinatilan pelaaminen on vapaaehtoista kenttien tekoa ajatellen. Mutta tarinatilasta saa hyviä vinkkejä millaisia kaikenlaisia kenttiä sitä voi tehdä.

En ole tehnyt ensimmäistäkään omaa kenttää vielä. Olen vain pelannut muiden tekemiä kenttiä. Omien kenttien tekemisessä on sääntönä, että kenttä pitää päästä läpi, jotta sen voi julkaista. Tämä voi asettaa rajoituksia – jos on Mario taidot eivät ole oikein huippua, julkaistuista kentistäkin tulee helppoja.

Tarinatilan kentät olivat mielikuvituksellisia ja yhteisöjenkin tekemät kentät olivat tosi siistejä, joten Mario Makerista riittää pitkäksi aikaa iloa, vaikka ei tekisi yhtään omaa rataa.

Kirjaudu kommentoidaksesi