Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Marion matka

Tämä on perinteinen Mario tasohyppely kolmiulotteisena. Pelin erikoisuutena on hattu, jolla Mario voi possessoida, tai kaapata, jos käyttää pelin virallista terminologiaa, vastustajia. Mario voi käyttää kaapattujen vihujen erikoisominaisuuksia, jotta pääsee eteenpäin esteistä, joista ei Mariona muuten pääsisi.

Pelissä on luovuttu elämistä, eli on loppumattomat uudelleenyritykset. Samalla vihreästä sienestä ei ole myöskään havaintoa. Eikä näy myöskään punaista sientä. Punaisen sienen tilalla on iso sydän, joka antaa Mariolle kuusi osumapistettä.

Uutta Mariossa on että Mariolle voi pukea uusia vaatteita päälle. Mario saa kerrankin asialliset talvivaatteet jääkenttään. Jos Mariolla on vilu tai kuuma niin hän ilmaisee sen ruumiinkielellä. Vaatteiden vaihdolla Marion viilenemään tai lämpeämään. Tällä ei ole vaikutusta pelin kulkuun.

Itse pelistä, niin Odyssey on taattua Mario laatua. Jos pelissä on Mario kannessa niin on lupa odottaa tiettyä laatua ja sitä myös saa. Kentät ovat mielikuvituksellisia. Perusläpipeluussa vaikeustaso on leppoisa. Jos haluaa kerätä kaikki kuut läpipeluun jälkeen niin homma menee vaikeammaksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi