Mätä yhteisö vielä mädemmäksi

Michonne on Telltalen tarinapeli, jossa valitaan puhekuplia ja painetaan peliohjaimen nappeja siinä järjestyksessä, kun niitä näytetään ruudulla. Tämä on aika lyhyt. Vain kolme jaksoa ja jaksot ovat lyhyitä ja hintakin on sen mukainen.

Walking Deadin hahmot tuntuvat inhimillisiltä, niin hyvässä kuin pahassa. Hahmot ovat hätää kärsimässä kohdatessaan kuoleman ja käyttäytyvät häikäilemättömästi taistellessaan menneen maailman tarvikepakkauksista.

En tykännyt hirveästi Michonnen ensimmäisestä jaksosta. On hitaita tsompeja ja mätä yhteisö, jonka kanssa pitää jäädä jumittamaan. Tulee jotenkin huonolla tavalla mieleen Walking Dead tv-sarja, jonka katsomisen lopetin, kun olin katsonut viisi ja puoli kautta. Jaksot kaksi ja kolme kuitenkin parantavat paljon ykkösestä, kun jumitus yhteisön kanssa hellittää.

Pelin päähahmo Michonne on tv-sarjasta tuttu. Hän osaa tv:stä tutun tempun eli osaa ottaa tsompi orjia leikkaamalla niiden alaleuan ja käsivarret. Ei ole varmaan mikään spoileri, että Michonne jää henkiin, sillä täytyyhän hänen mennä tv-sarjaan seikkailemaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi