Metka koko perheen lohikäärmeseikkailu

Spyro Reignited Trilogy on uudelleen julkaisu Playstation 1 konsolin kolmesta Spyro pelistä. Kyseessä on kunnon remake. Grafiikat on tehty kokonaan uudelleen Unreal pelimoottorilla, mutta alkuperäiselle tyylille uskollisesti.

Pelasin nämä kolme peliä läpi Switchillä ja tämä on yksi harvoista Switch peleistä, joissa on suomenkielinen ääninäyttely. Täytyy vaan olla tarkkana kun pelin laittaa ensimmäistä kertaa päälle, että a-napin rämpyttämisen sijaan valitsee valikosta suomen kielen. Kielen voi luultavasti vaihtaa pelin valikoista myöhemmin, jos valitsee väärin, en ole tutkinut. Suomalaisten ääninäyttelijöiden äänet kuulostavat jotenkin tutulta. Taitaa olla niin että piiri pieni pyörii joka ääninäyttelee suomeksi kaikki animaatiot. Kaikki kolme peliä saa siis suomeksi.

Pelissä on vaihteleva vaikeustaso. Peli on suurimmaksi osaksi helppo, mutta välillä tulee vaikeustasopiikkejä missä tulee helposti äkkikuolema. Vaikeustasopiikkejä varten pelissä rohmutaan lisäelämiä. Joissain osuuksissa epäonnistumisista laitetaan vain tehtävän alkuun mutta ei menetä elämää. Tälläisetkin osuudet voivat olla turhauttavan vaikeita jos onnistuminen vaatii monta yritystä. Mutta kokeneen pelaajan pitäisi suoriutua hyvin vaikeistakin osuuksista.

Minulla meni Switchin laskurin mukaan yli 30 tuntia kolmen pelin läpipeluuseen. Minulla oli sellainen pelityyli että nuohosin paikat hyvin läpi, mutta jos jäi nuohoamisprosentti alle sadan niin annoin asian olla ettei olla perfektionisteja.

Peli on viihdyttävä, siinä on vain joitain tympeitä osuuksia kuten eräät sivutehtävät jotka vaativat paljon yrityksiä ja se että jalokiviä kerätäkseen pitää nuohota nurmikko perusteellisesti läpi.

Kirjaudu kommentoidaksesi