Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Missä mammutit tamppaa, siellä lampaat ei voi laiduntaa

Syberia 2 seikkailupeli on suoraa jatkoa ykkösosalle ja jatkuu siitä mihin ykkönen jäi. Kate Walker matkustaa vieterivoimalla käyvällä junalla kohti pohjois-Siperiaa, jonka rannikolla on tarunhohtoinen Syberian saari, jossa on eläviä mammutteja ja ruoho on vihreää siitä huolimatta että ollaan lähellä pohjoisnapaa.

Syberia 2 samantasoinen kuin ykkösosakin. Pelissä juostaan ruudusta toiseen ja etsitään hotspotteja joihin voi reagoida tai ottaa mukaan jos hotspotti on kerättävä esine. Toisin kun nykyaikaisissa seikkailupeleissä, tässä ei ole nappia joka näyttää kaikki ruudulla olevat hotspotit tai kulkuväylät. Eskimoiden laajassa kylässä tämä on todella harmillista, koska pelihahmo juoksee hitaasti eteenpäin ja täytyy nuohota kaikki paikat läpi jos löytyy joku ruutu missä ei ole ennen käyty tai jokin esine jota ei ole vielä kerätty.

Syberia peleissä on omalaatuinen tunnelmansa, joka kerää faninsa. Omasta puolesta voin suositella Syberia pelejä vain sellaiselle joka pelaa paljon seikkailupelejä eikä saa niistä tarpeekseen.

Kirjaudu kommentoidaksesi