Munavarkaita jahtaamassa

Spyro trilogian kolmannessa osassa ollaan munavarkaiden kimpussa. Ykkösosasta tuttujen käkättävien vipeltäjien lisäksi isompikin roistolauma on varastanut lohikäärmeen munia ja peli keskittyy munien takaisin saamiseen.

Kolmososassa Spyrolla on heti käytettävissään kaikki taidot mitä tarvitaan pelissä, kun kakkososassa kyvyt piti ostaa Moneybagsilta. Uutena ominaisuutena Spyro voi lahjoa Moneybagsin vapauttamaan vankina olevia hahmoja. Näitä vankilasta vapautuneita hahmoja voi ohjata erikoismunanhaku reissulla. Jokaisella hahmolla on omat liikkeet ja hyökkäykset. Kenguru potkii ja pomppaa korkealle. Lumimies liikkuu hitaasti mutta lyö lujaa nuijallaan kaiken rikki jne. Hahmoa ei voi valita vapaasti kenttiin, vaan joka kentässä on ennaltamäärätty hahmo, joten ei tarvi vertailla hahmojen kykyjä että mikä hahmo sopii parhaiten mihinkin tilanteeseen.

Kolmososassa tympii se kun kentät tuppaavat olemaan laajoja ja ne on ripoteltu joka paikka täyteen jalokiviä, niin jalokivien kerääminen käy työlääksi kun pitää joka nurkka nuohota läpi. Jalokiviä tarvitaan Moneybagsin lahjomiseen.

Peli on hyvä, mutta joka paikan nuohoaminen ja tietyt munanhaku tehtävät käyvät tympimään.

Kirjaudu kommentoidaksesi