Naistennaurattajalta ei vitsit lopu

Seikkailupeli Larryn jatko-osassa Larryn on löydettävä ykkösosasta tuttu Prunen (Apple) naisesimies Faith, johon Larry on ihastunut. Matka alkaa siitä mihin ykkösosa loppui. Ykkösosan pelaaminen ei ole välttämätöntä jotta voisi pelata kakkososaa, mutta tässä on hauska pongata ykkösosasta tuttuja hahmoja ja niihin liittyvät vitsit aukeavat paremmin jos ykkösosa on tuttu.

Herää varmaan kysymys miten nykyään voi tehdä härskejä vitsejä viljelevän pelin jossa on pääosassa nymphomaani mies? Pelissä ei välitetä jos joku sattuu loukkaantumaan ja tehdään pilaa ammattimielensäpahoittajista. Jotta kaikki saisivat osansa niin pelissä on myös koomikko Lewis, joka valittaa että mitään ei saa nykyään sanoa kun kaikki aina loukkaantuvat, joten loukkaantujista loukkaantujat ovat myös pilailun kohteena.

Pelissä harmittaa, kun ainakin Switch versiossa pelikehittäjät ovat estäneet kuvakaappaukset. Se on harmi, sillä pelissä on monta härskiä vitsiä joista olisi ollut hauska ottaa kuvakaappaus.

Jos tykkää härskeistä vitseistä niin Larry jaksaa naurattaa koko kestonsa ajan. Ainakin pelistä saa hyvät naurut. Pelin ongelmien ratkaisu vaatii vähän luovuutta. Esim. kun valmistaa koktailia, niin appelsiiniviipaleeksi kelpaa appelsiinin makuinen kondomi ja keltaiseksi likööriksi kelpaa pissa. Jos tuo äsken mainittu kuulostaa sietämättömän tyhmältä niin kannattaa jättää tämä väliin.

Pelin loppu, jossa palataan New Lost Wagesiin tuntuu pitkitetyltä. Lopussa annetaan kyllä mahdollisuus hypätä labyrinttiosuuden ohi jos mokaa tarpeeksi monta kertaa, mutta se ei poista pitkitetyn lopun tunnetta, joten siksi ykkönen on parempi.

Kirjaudu kommentoidaksesi