Nam, mukodonburgeri

Pelaaja ohjaa Abe nimistä mukodon lajin edustajaa vieraalla planeetalla. Kesken siivouskierroksen lihanjalostamolla, Abe jää kuuntelemaan johtokunnan kokousta, jossa päätetään, että aletaankin valmistamaan mukodoneista ruokaa. Tästä alkaa pakomatka.

Abe ei osaa taistella, joten hänen on pärjättävä viekkaudella. Miinat voi räjäyttää heittelemällä niitä kivillä. Abe osaa meditoimalla ottaa aseistetun vartijan mielen hallintaansa ja ampua tämän kollegat. Piiloutuminen ja pakeneminen on usein hyvä taktiikka.

Peli on toimintapuzzle ja puzzlet ovat hyvin toteutettu. Puzzlet säilyvät vaihtelevana koko pelin. Tässä on kuulemma parannetut kontrollit alkuperäiseen PS1 versioon nähden. Tästä huolimatta tulee tarpeettomia kuolemia, kun Abe ei pysähdy ajoissa kun päästää tatista irti ja pitäisi paeta ylemmälle tasanteelle. Kuolo korjaa usein, mutta tallennuspisteet ja laattanapilla tapahtuva pikatallennus ja pikalataus auttavat. Audiovisuaalisesti peli on kelvollista jälkeä.

Vaikka en osaa osoittaa mitään erityistä vikaa tästä, tämä tuntuu jotenkin uuvuttavalta. Ehkä sitä kaipaa jotain rennompaa peliä eikä tälläistä missä saa mennä koko ajan kieli keskellä suuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi