Bayonetta 2 Nintendo Switch

Noidan paluu

Bayonettan kakkososa vie umbra noidan helvetin portille pelastamaan Jeanne nimisen noidan sielua kadotukselta. Jeannen sielu kiskotaan helvettiin pelin alkumetreillä kun hän pelastaa Bayonettan hengen. Tästä alkaa eeppinen seikkailu täynnä vaarallisia tilanteita.

Pelasin ykkösosan läpi easy vaikeustasolla kun tuumasin etten kuitenkaan osaa komboja riittävän hyvin että sujuu. Nyt kun laitoin Bayonetta kakkosen sisään niin sisuunnuin että täytyy edes yrittää normaali vaikeutta, eli kakkososassa climax 2. Helppo vaikeus olisi ollut climax 1. Pääsin kahdeksan lukua läpi huonoin arvosanoin ja sitten oli pakko pelata loppupeli läpi helpolla vaikeustasolla, kun refleksit ja osaaminen loppuu kesken. Helppo vaikeus on niin helppo että sen käyttäminen tuntuu huijauskoodilta. Mutta peliä on silti hauska pelata kun haluaa nähdä mitä älyttömyyksiä peli laittaa kohtaamaan seuraavaksi.

Bayonetta 2 on näyttävä ja hauska toimintapeli (hauska jos tykkää pelin vinksahtaneesta huumorista). Se että jouduin pelaamaan pelin läpi helpolla vaikeudella kielii siitä että en ole ihan pelin ydinkohderyhmää, joten en voi antaa täysiä pisteitä vaikka tätä olisi kuinka kehuttu.

Kirjaudu kommentoidaksesi