Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

bugsnax

Olet sitä mitä syöt

Bugsnax on puuha- ja seikkailupeli, joka sai kunnian olla PS5:n ensimmäinen plussapeli. Toimittajan työtä tekevän päähenkilön esimies uhkaa antaa hänelle potkut, ellei hän tee kunnon juttua Elizabert nimisestä seikkailijasta. Kun pelaaja saapuu saarelle, mistä Elizabertin pitäisi löytyä, käy ilmi että hän on kadonnut ja Snaxburg kylän kaikki asukkaat ovat karanneet omille teilleen. Pelaajan pitää koota asukkaat takaisin kylään haastateltaviksi, jos heiltä löytyy vinkkiä missä Elizabert on ja siinä on pelin taustatarina pähkinänkuoressa.

Snacktooth saarta asuttavat söpöt eläimet, jotka näyttävät herkuilta. Löytyy jääpuikko eläimiä, hedelmän näköisiä eläimiä, karkin näköisiä eläimiä. Näitä kutsutaan bugsnaxseiksi, joita pitää pyydystää. Bugsnaxit on animoitu hauskasti ja pitävät hauskaa ääntä kulkiessa. Useimmat bugsnaxit menevät karkuun jos pelaaja menee liian lähelle, mutta jotkut rupeavat puskemaan, tosin harmittomasti. Pelaaja ei voi kuolla. Alussa on käytössä pelkkä loukko, mutta matkan varrella saa uusia työkaluja, kuten ansalanka. Saaren asukkaat pyytävät usein pelaajaa tuomaan heille jonkun tietyn bugsnaxin syötäväksi. Kun asukas syö bugsnaxin, raaja voi muuttua samannäköiseksi kuin bugsnax. Tarpeeksi kun syöttää bugsnaxeja niin asukas muuttuu aika hullunkurisen näköiseksi.

Peli on hyvin leppoisa, rento ja hauska. Tässä ei tullut yhtään kohtaa vastaa minkä pelaaminen olisi ollut inhottavaa. Bugsnaxien pyydystäminen on rentoa puuhaa ja jopa platinapokaalin hankkiminen on tässä rentoa puuhasteltavaa. Vastaan ei tullut yhtään trophyä, joka olisi ollut työläs tai jonka tekeminen olisi tuntunut simputukselta, joten hankin tästä platinan, koska puuhapelihammasta kolotti sen verran.

Kirjaudu kommentoidaksesi