Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Parivaljakko uppoaa kirjojen maailmaan

Yooka-Laylee on nykyään harvinainen 3D tasohyppely, jossa ohjataan Yooka kameleonttia ja tämän selässä ratsastavaa Laylee lepakkoa. Peli alkaa kun pahaa aavistamattomat sankarit lepäävät piknikillä kun paha firma varastaa imurilla näiden kirjan. Kirja pitää saada takaisin sivu kerrallaan ja pelin tavoitteena on kerätä tarpeeksi kirjan sivuja, jotta pääsee lopputappeluun pahan pomon kanssa.

Kirjan sivut eivät ole vapaasti kerättävissä vaan ovat lukittuna häkkiin ja häkki avautuu kun on saanut suoritettua haasteen. Haasteita on monennäköisiä kuten kilpajuoksu, esterata, ongelmanratkontaa, esineiden löytämistä tai keräilyä, örvelöiden hakkaamista, golffin peluuta, erillisen pomon hakkaaminen, jne. Peli pysyy monipuolisena läpi pelin.

Pelin alussa sankarit eivät osaa mitään temppuja eikä sivuja voi sen takia kerätä. Pelistä löytyvä Trowzer käärmehahmo myy pelaajalle liikkeitä sulkia vastaan. Sulat tulee kerättyä väkisinkin kun tulevat eteen joten liikkeiden ostaminen on vain pieni hidastustöyssy. Liikkeitä tulee lopulta niin monta että pelissä voi tulla vastaan sellaista ongelmaa että peli ei etene kun ei muista kaikkia liikkeitä.

Peli on huumoripitoinen. Muksut joutuvat turvautumaan sanakirjaan kun pelaavat peliä, sillä vitsit ovat englanninkielisiä. Paljastan juonta sen verran, että lopussa olevassa tietovisassa kysyttiin että kauan olet pelannut peliä ja oikea vastaus oli 24 tuntia. Kirjan sivujen keräilyyn saa siis kulumaan hyvin aikaa. Viihdyin pelin parissa oikein hyvin ja odotan mielenkiinnolla Playtonicin seuraavaa peliä.

Kirjaudu kommentoidaksesi