Peltipurkki pulassa

Pelaajan ohjaama propellipää robotti joutuu heti pelin alussa pulaan kun se kidnapataan maanalaiseen laitokseen. Tästä alkaa pakomatka.

Pelimekaniikka on yksinkertainen. Lentävää robottia voi liikuttaa ylös, alas ja sivulle kaksiulotteisesti. Äksästä tulee vetosäde ja kolmiosta vinkki. Puhetta tai tekstiä ei ole. Pelissä ratkotaan puzzleja ja kuolla ei voi. Pelissä on pommeja, mutta robotti ei vahingoitu, vaikka sellainen räjähtäisi vieressä.

Peli on nerokkaan yksinkertainen missä ei ole mitään ylimääräistä. Puzzlet ovat ihan loogisia ja jos ei heti keksi niin vinkki nappi auttaa useimmissa tapauksissa. Pelin grafiikat on tavanomaista tietokonegrafiikkaa, missä mennään maan alla putkissa ja pusketaan päin kalliota. Näistä ei saa hyviä kuvakaappauksia mutta sopii tähän peliin hyvin.

Tykkäsin pelistä ja mitä pelin eri toimintoihin tulee, tässä tapauksessa vähemmän on enemmän. Joissain peleissä on rasittavaa kun koko ohjain on mapattu täyteen liikkeitä ja välillä ohjaimesta loppuu napit kesken kun joutuu turvautumaan esim L2 + X komboon.

Kirjaudu kommentoidaksesi