Perheen kiertoajelu tyssää

The Walking Deadin kolmoskaudella Clementine on taas sivuosassa, kuten ykköskaudella. Tällä kertaa pelataan Javin roolia. Javi seikkailee zombien miehittämässä Amerikassa veljen vaimon ja tämän lasten kanssa.

Joka jakso alkaa takaumalla, joko zombiepidemian alusta tai sitä ennen. Takauma on eräänlainen lämmittelykierros ennen varsinaista pelin alkua. Tsompipelin kolmannella kaudella tehdään tuttavuutta erinäköisiin yhteisöihin. Yhteisöt eivät ole onneksi niin läpimätiä, mikä kuuluu Walking Dead kliseisiin, vaan ovat enemmän harmaita.

Ihmissuhdepuolella nähdään kolmiodraamaa ja teinien kasvatukseen liittyviä kiemuroita. Javin ja Clementinen välisestä ihmissuhteesta tulee mieleen Game of Thrones pelin kohtaus, jossa päähenkilö menee Muurille Jonin kanssa ja Jon on vähän kuin rokkistara, joka puhuu fanille, joka on siis pelaaja. Tässä Clementine on vähän kuin rokkistara ja Javi on fani. Välit pysyvät hyvinä vaikka pelin aikana tekee Clemille erään kieron tempun.

Pelissä miellyttää pelin harmaa moraali ja The Walking Dead peli on ehdottomasti parempi kuin tv-sarja. Jos haluaa tutustua Walking Dead universumiin ja on rajallisesti aikaa, kannattaa tutustua ennemmin peliin kuin tv-sarjaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi