Kirby and the Forgotten Land nostokuva

Pinkki kosla kaahaa uusiin seikkailuihin

Kirby on 3D tasohyppely. Kirby peleihin ei ole yleensä panostettu kuten Marioihin, mutta tämä on poikkeus ja tämä on kunnon A-luokan tasohyppely.

Kirby osaa hyppiä, leijua ja imeä sisuksiinsa vastustajat ja esineet. Kirby saa haltuunsa imettyjen vastustajien ominaisuudet ja niillä pääsee kurmottamaan muita vastustajia. Kentässä on tavoitteena maaliin pääsyn lisäksi vapauttaa mahdollisimman monta Waddle Dee otusta, joita tarvitaan maailman pomokentän avaamiseen.

Waddle Deet on piilotettu kekseliäisiin paikkoihin ja niitä saa vapaaksi myös tekemällä salaisia tavoitteita. Yksi tavoite voi olla vaikka ankanpoikasten ohjaaminen emon luo. Aarteenetsintä kentissä annetaan jokin minuutissa läpäistävä tehtävä, jossa yleensä hyödynnetään jotain erikoiskykyä ja palkinnoksi saa harvinaisia tähtiä, joita tarvitaan kykyjen parantamiseen verstaalla. Aarteenetsintä kenttiin ei kerkeä hermostumaan lyhyen pituuden takia, vaikka ottaisi pari kertaa uusiksi.

Kirbyssä on rento meininki päällä ja pomovastustajatkin ovat yleensä hassuja otuksia, eikä lainkaan turhan pelottavia. Jos odottaa uutta 3D Mariota, niin voi hankkia tämän uutta Mariota odotellessa.

Kirjaudu kommentoidaksesi