Polla ei rasitu tämän Lego-pelin kanssa

TT-Gamesin Lego peli kyseessä. Peli on moninkertainen lisenssipeli, siinä on Lego lisenssi ja Ninjago elokuva lisenssi. En ole nähnyt kyseistä Lego elokuvaa, paitsi että pelissä näytetään aina pätkiä elokuvasta.

Lego peleissä joutuu usein miettimään että mitä kykyä tarvitaan mihinkin tilanteeseen, mutta tässä ei tarvitse miettiä mitään. Kädestäpitely on niin mahdotonta. Jos tulee joku puzzlentapainen niin ennenkuin kerkeää edes näkemään puzzlen niin joku hahmoista huutaa ratkaisuehdotusta. Nuoli näyttää koko ajan mihin pitää mennä. Legot, jotka kuuluu hajottaa, säteilevät.

Toimintakohtaukset ovat toinen toistaan mahtipontisempia. On hassu sattuma, kun edellinen pelaamani peli oli Titanfall 2, missä on mech robotteja ja seinillä kiipeilyä ja tässä on niitä samoja, mutta legoista koottuja. Rymistelyllä mässäillään niin paljon ettei se enää ole kivaa.

Peli kulkee Lego Movie Videogamen jalanjäljissä, sillä se on myös tyhmennetty versio legopeleistä. Pelit kaipaavat tuoteselostukseen jonkinnäköisen kuvauksen pelin monimutkaisuudesta, ettei tarvi lukea arvosteluista kaikkea.

Kirjaudu kommentoidaksesi