Ratsastetaan peltilehmällä kohti auringonlaskua

Peli on fiilistely ja tutkimispeli, jossa tutkitaan kuollutta maailmaa merkillisellä kulkupelillä. Peli alkaa pelihahmon kotoa, missä sankari on saanut valmiiksi kulkupelinsä, jolla lähteä tutkimusmatkalle.

Härvelissä on erilaisia namiskoja ja vipuja mutta ei käyttöohjetta. Kojetta on vaikea saada rikki käyttämällä sitä väärin, esim. syöttämällä räjähtävän tynnyrin polttoainesäiliöön. Kannattaa rohkeasti kokeilla mitä eri namiskoista tapahtuu.

Katselin kehittäjän Twitter tiliä ja siellä oli gif animaatio, missä auton ikkunasta menee maisemia edes takaisin. Kehittäjä sanoi että tuo hypnoottinen näky inspiroi tekijätiimiä pelin teossa. Pelissä eräs idea onkin maisemien katselu samalla kun kulkuneuvo puuskuttaa eteenpäin.

Pelin kulkuneuvon suunnittelussa on käytetty mielikuvitusta ja sen namiskojen kääntely on mukavaa puuhaa. Tämä on varsin passeli välipala. Pituuttahan tällä ei ole hirveästi, mutta ei se haittaa ettei tule turhaa toistoa.

Silloin kun pelasin peliä, niin Pleikka versiossa oli menu bugi, jossa kaikissa menu valikon kohdissa luki N-OT, mutta bugi on nyt korjattu uusimman päivityksen myötä, joten ei syytä rokottaa pisteitä tuosta.

Kirjaudu kommentoidaksesi