Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Seikkailupeli aikuisille

Pelin alussa ohjataan rekkakuski Conwaytä, joka on töissä antiikkikaupassa. Eräs henkilö on tilannut antiikkikaupasta tavaraa ja Conway lähtee viemään tavaraa perille. Conway huomaa olevansa eksyksissä ja pysähtyy bensa asemalle kysymään neuvoa. Määränpäähän on vaikea päästä, koska sinne ei johda teitä.

Peli on seikkailupeli, mutta tässä ei ole pahemmin mitään pulmia. Valitaan vaan puhekuplia ja katsellaan maisemia. Conwayn seuraan liittyy muitakin ja myös niitä pääsee ohjaamaan. Puhekuplien valinnasta, niin tässä ei käydä läpi puhekuplalistaa, vaan kun on valinnut yhden puhekuplan niin tarina menee eteenpäin eikä pääse kokeilemaan että mitä tapahtuu jos valitseekin tuon toisen.

Pelistä tulee mieleen Twin Peaks. Tässä tapahtuu kaikkea kummaa matkan varrella, eivätkä seuralaiset pidä tapahtumia mitenkään ihmeellisenä vaan ihan arkipäiväisenä, vaikka pelaaja voi olla että häh?

Arvostelun otsikosta, niin tuo ei ole mikään koodinimi vessahuumorille, kuten Sausage Party ”aikuisten” animaatio. Tuo tarkoittaa, että hahmojen jutut ovat kypsiä eikä tässä ole mitään videopeleille tyypillisiä voimafantasioita eikä tässä ole pahista, joka sanoo buhahahahaa. Lisäksi pelin käyttämä englanninkieli on aika monimutkaista, joten alakoulu englannilla voi olla vaikea pysyä kärryillä.

Välillä tuntuu että hahmojen jutut ovat liiankin kypsiä, suorastaan tylsiä. Olin etukäteen varma että annan 5 tähteä tälle, mutta tässä pääsi iskemään välillä pieni tylsistyminen, joten annetaankin 4 tähteä.

Kommentit

Valkkasin vähän erikoisen kuvan tuohon, mutta "kentucky" hakusanalla ei löytynyt mitään. Laitoin sitten hakusanaksi "rekka" ja löytyi tuo.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi