Sienipöllyssä rattiin

Mario Kartti on siis arcade kaahailu, jossa kuskeina toimivat sienimaan asukkaat. Peliä on nyt pelattu yli 20 tuntia ja on ajettu yli tuhat kilometriä ja kolikoita on kerätty yli 1900.

Pelin radat ovat ennestään tuttuja, sillä tämä on paranneltu versio Wii U:n Mario Kartista. Wii U:n dlc on suoraan mukana, joten tähän ei tarvi ostaa mitään laajennoksia. Pelissä on oletuksena päällä ajoapu, joka estää suistumasta radalta. Tuo lähtee heti pois päältä, sillä tilanteissa joissa saa valita reitin, tuo ominaisuus voi mielivaltaisesti valita väärän reitin eikä luovia oikomisia sallita.

Olen pelannut tätä lähinnä netissä. Nettipeli toimii hyvin. Mario Kartin kaaoottisuus korostuu nettipelissä, kun luulee olevansa turvallisesti johdossa, takaa tulee sininen kilpikonnan kuori, joka pysäyttää matkan siihen, sitten takaa tönäisee kuolemattomuustähden syönyt vastustaja. Kun pääsee jatkamaan viimeiseltä sijalta, toiseksi viimeinen tiputtaa pommin vielä taakseen.

Mario Kartti on hyvää aivot narikkaan viihdettä, mutta tämä ei ehkä sovi kilpailuhenkisille ja temperamenttisille, sillä peli voi olla välillä tosi epäreilu ja sitten ohjain lentää seinään.

Kirjaudu kommentoidaksesi