Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

SteamWorld Dig 2 Nintendo 3DS kaivos

Terraria tyylistä aarteiden etsintää

Pelin tarinassa Dorothy niminen robotti etsii ykkösosan sankaria, Rustyä. Peli on metroidvania, jossa Dorothy saa koko ajan uusia kykyjä pelin edetessä. Peli on metroidvaniaksi melko suoraviivainen, eli vanhoja alueita ei tarvi tutkia niin tarkkaan uusien reittien etsimiseksi. Aarteen etsinnässä uusista kyvyistä voi olla apua.

Pelistä tulee mieleen hieman Terraria. Tämä on myös sivultapäin kuvattu ja kaivetaan maasta aarteita. Tässä ei ole craftausta vaan aarteet muutetaan rahaksi, jolla voi ostaa parempia varusteita kaivoskaupungista. Ympäri pelialuetta on tuubeja, joita pitkin pääsee nopeasti kaupunkiin huilaamaan, jolloin terveys, vesi ja lamppu tankataan täyteen. Vettä tarvitaan pommeihin ja porakoneeseen.

3DS versiossa ylemmässä näytössä on pelikuva ja alemmassa minikartta. Minikartasta tulee erityisen hyödyllinen pelin myöhemmässä vaiheessa, kun saa käyttöönsä modauksen, joka näyttää kaikki mineraalit minikartalla.

Peli antaa valita alussa vaikeustasoksi joko normaalin tai helpon. Normaalivaikeus on aika leppoisa ja kuolemia tulee alussa lähinnä kun ei osaa osaa varoa putoavia lohkareita, joista kuolee kerralla. Mitään hankalia vaikeustasopiikkejä ei tule, vaan vaikeus pysyy mukavan leppoisana läpi pelin. Mineraalien etsintä ja hahmon parantelu on koukuttavaa, joten peli tuli ainakin minulla pelattua suht nopeasti läpi. Meni 10 tuntia yhteensä.

Kirjaudu kommentoidaksesi