Vanhan koulukunnan peli

Pelin kun laittaa päälle niin alkaa tulla puhetta jossa elokuvan ohjaaja Dan Smith esittelee itsensä että on tämän dvd:n uudelleenjulkaisun kommenttiraidalla. Peli esittää olevansa 1970-luvun scifi elokuva.

Peli on rento kahden tatin ammuskelu, jossa on lähitaistelu mukana ja erikoisliikkeet. Tässä tulee checkpointteja mukavaan tahtiin ja hahmon terveys palautuu täysille jos kuolee ja joutuu aloittamaan tarkastuspisteestä. Yleensä kahden tatin ammuskelut ovat hirveän yli-intensiivisiä, mutta tässä ei tarvi jännittää. Yhtä pomoa joutui koettamaan useamman kerran, mutta ei sekään ollut vaikea kun sai juonen päästä kiinni.

Tässä saa ostettua parannuksia kerättyihin aseisiin, mutta se vaatii että löytää pelialueelta piilotettuja eri värisiä rattaita. Varsinkin kultaiset rattaat ovat sellaisia että niistä on aina pulaa. Tässä kannattaa nähdä vähän vaivaa ympäristön tutkimiseen.

Tälläinen retro scifi teema on aika hauska mitä ei kovin usein näe peleissä. Kommenttiraidalla selostava ohjaaja on aika pölhö, mikä on hauskaa. Pelin hirviöt matkivat vanhoja stop motion nukke animaatioita.

Peli on ihan mukava rykäisy, mutta ei huippu.

Kirjaudu kommentoidaksesi