Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Vanhuuden koettelemukset

Sankarikoodaaja Jesse Makkosen Heal seikkailupelissä ohjataan vanhaa hitaasti liikkuvaa miestä. Ympäristö on täynnä harmaanruskeita sävyjä ja pelottavia ääniä. Paikat on täynnä kuva-arvoituksia, jotka pitää ratkaista.

Heal tarjoaa muutaman mukavan aivopähkinän ratkaistavaksi. Helpoimmillaan pulmat ovat palapelejä, jossa on helppo laittaa palaset paikoilleen. Hankala on taas pulma, missä pitää vetää viiva siten että kaikki pisteet ylittyy rajallisilla vedoilla. Kun tarpeeksi ruutuja on ratkaistu, aukeaa ovi seuraavaan kenttään ja tilanne tallentuu. Kuvakaappaustoiminnosta on apua pulmien ratkaisussa kun lunttaa toisessa ruudussa olleita koukeroita ja muutenkin kannattaa tehdä muistiinpanoja paperille.

Switch versiossa voi valita pelaako tatilla, kosketusnäytöllä vai molemmilla. Tattiohjaus on jotenkin kiikkerä ja sen kanssa menee säheltämiseksi, mutta kosketusnäyttöä tökkimällä peli menee sujuvasti. Veikkaan, että peli on hankala sellaisella pelikoneella, missä on pelkkä pädi ohjaus. Suosittelen tätä pelattavaksi joko pc:llä ja hiirellä, tai Switchillä käsikonsolitilassa tökkien näyttöä, hifi-kuulokkeet päässä.

Heal on mainio, tunnelmallinen pulmapeli, jossa on liikuttava loppu.

Kirjaudu kommentoidaksesi