Varsinainen pallopeli

Katamari on huumoripeli, missä pitää pyörittää taikapalloa, johon tarttuu kiinni kaikki palloa pienemmät esineet. Kun pallo kasvaa isommaksi, siihen voi tarttua suurempia esineitä. Ennen kentän alkua kerrotaan kuinka iso pallo pitää rakentaa ja se pitää saada aikarajaan mennessä valmiiksi.

Pelissä on aika erikoiset kontrollit, sillä palloa liikutetaan käyttämällä molempia tatteja. Muistin kontrollit Xbox 360:n Beautiful Katamari -pelistä, joten pääsin peliin nopeasti sisälle. Pelin pelaaminen on pitkälti reittien optimointia, kun kerätään ensin pienet esineet ja sitten siirrytään suurempien esineiden kimppuun.

Pelin grafiikat ovat värikkäät ja ovat tehty kulmikkaista kolmiulotteisista hahmoista. Grafiikat eivät häirinneet, mutta äänet häiritsivät kyllä. Peli äänimaailma on todella epävireinen ja korvia riipivä ja niistä joutuu antamaan yhden miinuspisteen. Lisäksi pelissä pyöritään usein samoissa maisemissa, esineet on vaan vaihdettu.

Peli on uudelleenjulkaisu samannimisestä PS2 pelistä, mutta Wikipedian mukaan peli ei ilmestynyt Euroopassa PS2:lle lainkaan, joten tämä on pelin ensiensiintyminen Euroopassa. Peli on ihan hauska ilopilleri.

Kirjaudu kommentoidaksesi