Viimeinen matka

Pelissä ohjataan viikatemiestä, joka asuu alamaailmassa, jonne joutuu kuoleman jälkeen. Viikatemies, nimeltään Manny Calavera myy matkoja Yhdeksänteen alamaailmaan tuoreille kalmoille. Jostain syystä kauppa ei käy, vaikka asiakkaat olisivatkin eläneet nuhteettomasti. Kollega sen sijaan tekee huimaa tulosta, vetääkö joku välistä?

Manny ajautuu myyntitoimistolta ympäri alamaailmaa huimiin seikkailuihin selvittäessään miksi kauppa käy huonosti. Hahmot heittävät hauskaa läppää hyvällä tyylitajulla tehdyissä maisemissa. Mannyn matkakumppanina oleva demoni on hauska veijari vaikka ei demoneista luulisi.

Peli on naksuseikkailu, missä ei ole kursoria, vaan hahmoa ohjataan suoraan tatilla. Kursorin puutteessa on sellainen huono puoli että hotspottien etsiminen vaikeutuu. Joskus kun on keksinyt mitä pitää tehdä niin se ei onnistukaan, kun Manny katsoo väärään kohteeseen. Lisäksi kamerakulmilla kikkailun takia saattaa jäädä kokonainen pelialue huomaamatta.

Pelin puzzlet on välillä pirullisen vaikeita. Pitää välillä lunttaa Youtubesta että mitä pitää tehdä kun ei leikkaa. Mutta ei pidä sen masentaa. Pelissä on kumminkin mukava tarina mitä seurata.

Peli oli 2016 tammikuun ilmaisena plussapelinä.

Kirjaudu kommentoidaksesi