Vinyyli hyvälle rytmitajulle

Peli on ranskalaisten tekemä visual novel, jossa on vesivärimaalatut grafiikat. Pelin päähenkilö on nuori nainen, joka saa postissa vinyylin. Kun hän laittaa vinyylin soimaan, hän tempautuu hetkeksi menneisyyteen ja pystyy muuttamaan historiaa. Aikamatkailulla on seurauksensa ja muutkin ovat kiinnostuneita saamaan vinyylin käsiinsä.

Peli on siis visual novel, joka tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että tässä ei voi liikkua vaan luetaan vaan tekstejä ja valitaan monivalinta tilanteissa mieluisin teko. Mainostekstin mukaan tässä on haarautuva juoni. Telltalemaisia pikakohtauksia tässä ei ole (quick time event).

Juonesta täytyy antaa iso plussa, sillä tässä ei ole mitään puhkikulunutta maailman pelastamisjuonta. Mitään hirveitä supervoimiakaan tässä ei ole, sillä aikamatkailu vinyyli on aika kesy supervoima. Pelkästään sillä perusteella että tässä ei ole maailman pelastusjuonta, tälle pitäisi antaa viisi tähteä, sen verran harvinainen juoni on kyseessä kun peleistä puhutaan.

Pelin äänimaailma kuulokkeilla on mahtava. Tässä on varmaan 3D ääni. Ainakin tuntuu siltä. Sanoisin, että jos on hifi kuulokkeet, tämä saa viisi tähteä ja ilman hifi kuulokkeita neljä tähteä.

Kirjaudu kommentoidaksesi