Vuoropohjaista ammuskelua pilke silmäkulmassa

Peli on vuoropohjainen ammuskelupeli sienimaan hahmoilla ja rabbids hahmoilla. Peli oli ilmestyessään todellinen yllätys ja se herätti myös epäilyksiä että tuleeko hahmojen sekamelskasta mitään. Huoli on turha, sillä hassun kuoren alla on kunnon strategiapeli.

Peli alkaa kun eräs rabbidi saa visiirin, jolla voi muuttaa tavallisia rabbiddeja hirviö rabbidiksi. Visiiri rabbidia lähdetään oitis ajamaan takaa. Pelin pääruokana on ruutu pohjainen taistelu, jossa vuoron perään ohjataan sankareita ja kun kaikki siirrot on tehty, annetaan vuoro vastustajalle. Vuoron aikana voi liikkua, ampua ja käyttää erikoiskykyä. Oppimiskäyrä on hyvin loiva. Alussa se tuntuu jopa liian loivalta, sillä kun team jump esitellään, sillä ei ole aluksi mitään käyttöä sillä kyseinen taistelu menee helposti muutenkin läpi ilman kyseistä kykyä.

Taistelujen välissä on kaikkea kevyttä aivopähkinää. Siis todella kevyttä. Kyseessä on yleensä laatikkopuzzleja, missä laatikot liikkuvat vain yhteen suuntaan. Vasta neljännessä maassa pitää vähän miettiä ja silloinkin selviää kokeilemalla kaikkea. Ehkä ollaan ajateltu, että puzzlet eivät häiritse taisteluosuuksia.

Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi vuoropohjaiseksi strategiaksi, se ei myöhemminkään muutu mitenkään mahdottoman vaikeaksi ja yrittää voi aina uudelleen jos tekee huonoja siirtoja. Mitään permadeathia ei ole.

Meni 25 tuntia läpäisyyn ja viihdyin hyvin pelin parissa. Suosittelen. Kannattaa tarkkailla eShop alennuksia. Tämän sai vähän aikaa sitten kympillä ja tarjous voi tulla uudelleen.

Kirjaudu kommentoidaksesi