Mario Verhon takaa NX

: Luukku 14 – Nintendo-kilpailu

Joulu on kohta jo täällä, ja vuorossa on KonsoliFINin neljästoista kalenteriluukku. Eilisen NES Mini -artikkelin jatkoksi luvassa on mikäpä muukaan kuin kilpailu, jossa on tarjolla kaksi Nintendo-aiheista tuotepakettia, kiitos Nintendo Suomen.

Osallistu kisaan vastaamalla alla olevaan kysymykseen joko tämän uutisen kommenttiosiossa tai KonsoliFINin sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram). Käytä Twitterissä hashtagia #KFINNintendo.

Mikä on mielestäsi Nintendon vuoden paras peli?

Osallistumisaikaa on viikko, kilpailun päättyessä keskiviikkona joulukuun 21. päivä klo 12:00. Kaksi voittajaa arvotaan kaikkien vastanneiden joukosta. KonsoliFIN pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Palkinto #1:

Palkinto #2:

Onnea skabaan!

Kommentit

Pokémon GO. Osoitti mobiipelin yhteisöllisen voiman kerta rysäyksellä.

Ei ole Nintendon peli.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Zelda: Twilight Princess HD?

Joo täytyy kanssa näin Zelda fanina sanoa että The Legend Of Zelda: Twilight Princess HD... Ei muutakuin Breath Of The wildia odotellessa.

Oon olllut ihan hullu Monster hunter fani, monster hunter 3 asti niin pakko sanoa, että Monster Hunter Generations

Uusi Paper Mario. 

Ehdottomasti The Legend Of Zelda: Twilight Princess HD.

Zeldahan se! 

Pokemon Moon ja Sun.

Paper Mario: Color Splash

Pokemon Go

Pokemon Sun ja Moon.

Super Mario Maker (hiljattain ilmestynyt käsikonsoliversio, ei aiemmin ilmestynyt Wii U -versio).

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games....urheilupelit ovat aina hyviä ja tätä ei vakavalla naamalla pysty edes pelaamaan...

Kyllähän se näin suurena Zelda fanina on sanottava, että Twilight Princess HD! Oli kyllä hienoa palata TP:n pariin teräväpiirtona! :)

Hommasin 3DS viime jouluna ja isoin osa pelaamistani 3DS peleistä taisi olla aikaisempia vuosien satoa enimmäkseen mutta mukaan kyllä mahtui muutamia uudempiakin pelejä ja ehkä paras niistä oli tuo Pokemon: Super Mystery Dungeon.

Ei tämä sen toisen DS pelin tasolle yltänyt mutta hahmojen välistä jutustelua seuraa mielellään.

Hyrule Warriors (3DS) varmaan oli se hyvä kakkonen.

Legend of Zelda - Twilight Princess HD

Zelda tietenkin

Pokemon go, kaduilla oli kesällä melkoista menoa

En ole pelannut muita Nintendoon liittyviä tänä vuonna julkaistuja pelejä kuin Pokemon Go:ta ja se peli ei ole hyvä, mutta kai se nyt on pitkin hampain nimettävä.

Nintendon pelirintamalla on valitettavan hiljaista, enkä itse ole juurikaan uudempia pelejä pelannut. On kuitenkin helppoa nostaa esille Pokemon Go sen aikaansaaman ainutlaatuisen ilmiön vuoksi, vaikka Nintendon osuus siihen on oikeastaan vain siivun omistaminen sekä Pokemon Companysta että pelin kehittäneestä Nianticista, ja hurjan kurssinousun jälkeen Nintendo itsekin nöyränä muistutti ettei se heidän kehittämänsä peli ole.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi