NetherRealms-studion työstämän Injustice 2:n taistelijakaarti laajeni viime viikolla kahdella tuttavuudella. Uusi traileri paljasti Suicide Squad -filmistä tuttujen Deadshotin ja Harley Quinnin ottavan tulevassa pelissä yhteen Batmanin, Teräsmiehen ja muiden DC-sarjakuvien hahmojen kanssa.

Tämä inspiroi pohtimaan myös muita sarjakuvista ja elokuvista tuttuja sankareita ja pahiksia, jotka sopisivat ensi vuonna saapuvaan mätkintään. Ohessa on tämän kirjoittajan viisi ehdotusta. Mitä mieltä olet näistä nimistä, jääkö jokin mieleisesi vaihtoehto puuttumaan? Kerro asiasta kommenteissa!

 

1. Constantine

Ykkösvalintani olisi helposti John Constantine, mies tuttu muun muassa Hellblazer-sarjakuvista sekä valitettavan lyhytikäisestä Constantine-televisiosarjasta. Mies on myös nähty useammassa parhaiden sarjakuvahahmojen listauksessa, joten kyseessä ei ole missään tapauksessa tuikituntematon hahmo. Kyseessä on kyyninen ketjupolttaja, joka taistelee yliluonnollisia voimia vastaan magian sekä etenkin nokkeluutensa turvin. Taistelijan liikearsenaali ja taistelutyyli vaatisi hieman mielikuvitusta, mutta onhan ykkösosassa jo nähty yksi taikuuteen pohjaava mätkijätär, Zatanna.

 

2. Red Hood

Jason Todd, entinen Robin, on Batman-maailman antisankari, joka käyttää tuliaseita sekä tarvittaessa päästää rikollisia päiviltä. Samaa titteliä on käyttänyt aiemmin Jokeri, ennen kuin hänestä tuli kaikille tuttu vihreähiuksinen ja valkeanaamainen sekopää. Punahuppu olisi Jokeri-yhteyksien takia mielenkiintoinen lisä tarinaan. Hän on myös toiminut usein eräänlaisena Batmanin brutaalimpana vastavoimana, jonka uskoisi sopivan juonikuvioihin.

Mobiiliversiossa kovin samanlaisena hahmona nähtiin Arkham Knight. Josko vaikka hänet saataisiin tällä kertaa myös konsolimaailmaan? Pelinkehittämistä ohjaava Ed Boon on tosin vihjannut Jason Toddin saapuvan punahuppuisena Injustice 2:een, joten tämä toive voi olla kovin lähellä toteutumista.

 

3. Reverse-Flash

Batmanilla on Jokerinsa, Green Lanternilla on Sinestronsa ja Wonder Womanilla on Areksensa. Näiden lisäksi Injustice 2 saa Aquamanin arkkivihollisen Black Mantan valikoimiinsa. Flashin pääasiallisia vastuksia ei Injusticen hahmokavalkadissa ole, vaikka kakkososaan vahvistettu Gorilla Grodd vauhtihirmun pahiksia onkin. Kyseessä on periaatteessa Flashin vastakohta.

Vaikeuksia voinee aiheuttaa hahmon samankaltaisuus Flashin kanssa: kummankin pääasiallinen ominaisuus on todella kova vauhti. Kahden perusperiaatteiltaan identtisen taistelijan ymppääminen osaksi peliä ei kuulosta ideaalilta tilanteelta, mutta tokihan pelinkehittäjät osaisivat kehitellä mätkijöille erilaisia taisteluliikkeitä? Ja kyllä, tiedän pahiksen olleen ensimmäisen Injusticen mobiiliversiossa, mutta josko tällä kertaa hahmo kiidätettäisiin myös kotikonsoleille.

 

4. Jonah Hex

Villin lännen palkkometsästäjä Jonah Hex voi näyttää naamataulultaan Kaksinaamalta, mutta kyseessä on varsin erilainen hahmo. Mies on taitava revolvereiden ja muiden tuliaseiden käyttäjä, mutta muita varsinaisia yli-inhimillisiä kykyjä häneltä ei löydy. Hahmo sijoittuu tosin eri aikaan muiden mätkijöiden kanssa, joten Hexin tuominen mätkeeseen vaatisi jonkin sortin aikamatkustuskuvioita.

 

5. Rorschach

Watchmen-sarjakuvista (sekä -elokuvista) tutut hahmot eivät ole koskaan olleet osana Batmanin ja kumppanien maailmaa ennen tätä vuotta. Jokunen hetki sitten DC:n sarjakuvissa nimittäin nähtiin kohtaus, joka yhdisti hahmot ensimmäistä kertaa samaan tarinakokonaisuuteen. Tästä sakista voisi hyvinkin ammentaa taistelijan tai kaksi. Ensimmäisinä niminä mieleen tulevat Rorschachin ja Dr. Manhattanin nimet. Rorschach olisi näistä kahdesta varmastikin parempi vaihtoehto peliin, kahdestakin syystä. Hahmo on paremmin sopiva taistelijaksi kokeneena nyrkkeilijänä ja katutaistelijana, joten perusliikkeisiin on tarjolla materiaalia. Toisekseen Rorschach myös pukeutuu vaatteisiin toisin kuin Manhattanin tohtori...

Mitä mieltä olet listasta, puuttuko siitä jokin tuttavuus? Kenties Swamp Thing, Power Girl, Mera tai ehkäpä Lego Batman?

Kommentit

Red hood alias Jason Todd oli myös konsolipuolella Batman arkham knight:ssa. =)

Oli tosiaan, joten on hahmo tosiaan konsolimaailmassa nähty! Injusticen konsolimaailmaan jos vielä saataisiin, niin nostan peukkua! Itse Arkham Knight on meikällä sillä kun-on-joskus-aikaa-listalla odottamassa. :)

Constantinen leffa-sovitus jäi mainitsematta: http://www.imdb.com/title/tt0360486/

Ja ihan syystäkin. :) Niin kaukana kaikesta siitä, mitä tuo hahmo on.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi